Aanbieding! Witte kast 150 cm schuine kleppen

 950,00

Categorieën: ,

Witte kast 150 cm schuine kleppen

  • Afmetingen buffetkast 150 cm breed, 210cm hoog en 50 cm diep
  • Materialen: Mahonie, wit geschilderd

Deze witte grutterskast is gemaakt van massief mahonie. De kast is handgeschilderd in het wit. De kast heeft onderin 2 dichte deuren met daar tussen 3 ruime opbergladen.  Hierboven bevinden zich 3 schuine kleppen. De gehele bovenkast is vitrine gedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden. Doordat de buffetkast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben.

Prijs:
van €1550,- voor €950,- inclusief bezorging (showmodel)

Vitrinekasten bekijken in de showroom

Het is mogelijk om industriële  buffetkast en vele andere buffetkasten, boekenkasten, vitrinekasten of andere type meubels in de landelijke stijl te bekijken in onze showroom. Onze woonwinkel in Gieten net achter Assen en vlakbij Groningen en Emmen is van dinsdag tot en met zondag geopend. Ga naar de contactpagina voor de openingtijden.

Levering

De kast kan gratis door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.
Bij zelf ophalen helpen wij u uiteraard met het plaatsen van het meubel op / in uw aanhanger / bus / auto.

Afmeting

150 cm

Afwerking