Witte buffetkast 240cm

 2.750,00

Artikelnummer: 15981 Categorieën: , , ,

Witte buffetkast 240cm x 220cm hoog (gespoten wit)

Een zeer populaire witte buffetkast is deze tijdloze kast van 240cm breed en 220cm hoog.

Specificaties:

  • Kleuren: Standaard wit, overige kleuren mogelijk
  • Type deur: Schuifdeuren, schanierdeuren
  • Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)
  • Afmetingen witte buffetkast: 240 cm breed 220 cm hoog
  • De diepte van het bovendeel is 40 cm
  • De diepte van het onderste deel van de buffetkast is 50 cm
  • Bovenkast en onderkast

Deze witte buffetkast kast heeft onderin gesloten scharnierdeuren, bovenin grote schuifdeuren met glas. De 4 laden van deze kast lopen op duurzame metalen geleiders. De schuifdeuren in het boven deel lopen op een hangende metalen rails wat resulteert in zeer soepel lopende deuren.

Doordat de buffetkast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben. Bovenin heeft de buffetkast een vitrinegedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden.

Het model van de buffetkast is landelijk, maar door zijn strakke afwerking past deze kast in vrijwel elk interieur. De kast past goed in zowel uw woonkamer als keuken.

Kast in landelijke stijl en in de kleur wit

Deze landelijke buffetkast wordt standaard in het wit geleverd. Echter kan de witte buffetkast ook worden geleverd in kleur. Voor de standaardkleuren kunt u het beste in onze winkel langskomen om de stalen te bekijken. Een mailtje sturen kan uiteraard ook.

Bij de standaard, witte kleur wordt de landelijke kast, indien voorradig, bijna altijd binnen 14 dagen geleverd. Wanneer u kiest om de kast in een kleur te bestellen of in een kleurcombinatie, zal de levertijd +-12 weken zijn.

Bekijk ook deze witte buffetkast van 200 x 200cm.

Levering kast

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Wilt u deze landelijke buffetkast liever zelf ophalen?

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen u dan uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Witte buffetkast – winkelkast – vitrinekast 200 cm breed

Afmeting

240 cm

Afwerking

,