Witte buffetkast 240cm

 2.750,00

Artikelnummer: 15981 Categorieën: , , ,

Witte buffetkast / vitrinekast / winkelkast

  • Afmetingen witte buffetkast: 240 cm breed 220 cm hoog
  • Kleuren: Standaard wit, overige kleuren mogelijk
  • Type deur: Schuifdeuren, schanierdeuren
  • Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

Witte buffetkast 240cm (gespoten wit)

Deze witte buffetkast kast heeft onderin gesloten scharnierdeuren, bovenin grote schuifdeuren met glas. De 4 laden van deze kast lopen op duurzame metalen geleiders. De schuifdeuren in het boven deel lopen op een hangende metalen rails wat resulteert in zeer soepel lopende deuren.

Doordat de buffetkast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben. Bovenin heeft de buffetkast een vitrinegedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden.

Het model van de buffetkast is landelijk, maar door zijn strakke afwerking past deze kast in vrijwel elk interieur. De kast past goed in zowel uw woonkamer als keuken.

220cm hoge buffetkast

  • Breedte van de buffetkast is 240 cm
  • De hoogte van de buffetkast is 220 cm
  • De diepte van het bovendeel is 40 cm
  • De diepte van het onderste deel van de buffetkast is 50 cm

Landelijk witte kleur

Deze landelijke buffetkast wordt standaard in het wit geleverd. Echter kan de witte buffetkast ook worden geleverd in kleur. Voor de standaardkleuren kunt u het beste in onze winkel langskomen om de stalen te bekijken. Een mailtje sturen kan uiteraard ook.

Bij de standaard, witte kleur wordt de landelijke kast, indien voorradig, bijna altijd binnen 14 dagen geleverd. Wanneer u kiest om de kast in een kleur te bestellen of in een kleurcombinatie, zal de levertijd +-12 weken zijn.

Levering

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Wilt u deze landelijke buffetkast liever zelf ophalen?

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen u dan uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Afmeting

240 cm

Afwerking

,