White wash grutterskast met bolle kleppen ”XL” 240 cm breed

 2.290,00

white wash grutterskast

Artikelnummer: 1152 Categorieën: , ,

 

White wash grutterskast

Materiaal: Mahonie
Afmetingen: 240 cm breed
Type deur: Scharnierdeur
Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

Prijs: €2290,-

White wash grutterskast

Deze buffetkast is gemaakt van massief mahonie hout. De buffetkast heeft onderin zowel links als rechts 2 dichte deuren. Daartussen heeft de kast 3 laden die lopen op houten geleiders. De bolle kleppen draaien bij het openen in de kast. Deze bolle kleppen zijn voorzien van facetgeslepen glas. Tussen de bolle kleppen heeft de kast 4 kleine laden.

In het bovendeel heeft de kast zowel links als rechts 2 deuren die voorzien zijn van facet geslepen glas. Tussen de deuren 3 open vakken.

Doordat de buffetkast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben.

Bovenin heeft de buffetkast een vitrinegedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden.

 

Levering:
De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Afmeting

240 cm