Vergrijsde teak grutterskast 200 cm

 1.950,00

Vergrijsde teak grutterskast 200 cm

  • Afmetingen buffetkast 200 cm breed, 210cm hoog en 50 cm diep
  • Materialen: Vergrijsd teak
  • Categorie: Buffetkasten
Artikelnummer: 16801-1 Categorieën: , ,

Vergrijsde teak grutterskast 200 cm

  • Afmetingen buffetkast 200 cm breed, 210cm hoog en 50 cm diep
  • Materialen: Vergrijsd teak
  • Categorie: Buffetkasten

Deze teak grutterskast is gemaakt van massief oud teak hout. Het hout heeft een doorleefde uitstraling. De kast heeft onderin zowel links als rechts 4 dichte deuren met daar tussen 3 ruime opbergladen. De bolle kleppen draaien bij het openen omhoog door middel van een scharnier. In het bovendeel heeft de kast zowel links als rechts 2 deuren die voorzien zijn van glas, daartussen een open vak met 2 planken. De gehele bovenkast is vitrine gedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden. Doordat de buffetkast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben.

Prijs:
€1950,-

Ook leverbaar in 150 cm

Vitrinekasten bekijken in de showroom

Het is mogelijk om industriële  buffetkast en vele andere buffetkasten, boekenkasten, vitrinekasten of andere type meubels in de landelijke stijl te bekijken in onze showroom. Onze woonwinkel in Gieten net achter Assen en vlakbij Groningen en Emmen is van dinsdag tot en met zondag geopend. Ga naar de contactpagina voor de openingtijden.

Levering

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.
Bij zelf ophalen helpen wij u uiteraard met het plaatsen van het meubel op / in uw aanhanger / bus / auto.

Story Landelijk Wonen in Gieten

Afmeting

200 cm

Afwerking

    Andere suggesties…