Teak tv kast / dressoir met metalen deurtjes

 750,00

Artikelnummer: 9080 Categorieën: ,

Teak tv kast / dressoir met metalen deurtjes

Materiaal: Teak hout / metaal / glas
Afmeting: 150 cm breed, 70 cm hoog, 50 cm diep
Afwerking: Doorleefd, kleine reliëf

Tv kast / dressoir

Deze tv kast is gemaakt van oud gerecycled teak hout. Doordat het hout wat gebruikt is voor deze kast zo oud is, krijgt de kast een mooie doorleefde uitstraling. Achter de twee metalen deurtjes voorzien van glas, is enorm veel ruimte om spullen te tonen. Tussen de deuren bevindt zich nog een ruime lade die glijdt over houten geleiders. Boven de la zit een ruim open vak voor uw tv-toebehoren. Erg mooi aan deze tv kast is dat de deurtjes gesloten worden door middel van een klassieke espagnolet sluiting.

Het teak dat gebruikt is bij deze tafel is afkomstig uit oost-Java. Het betreft hier oud gerecycled teak. Teak dat is voorheen is gebruikt voor de bouw van huizen wordt opnieuw bewerkt waarna er meubels van gemaakt worden. Doordat het teak zo oud is, is de kwaliteit erg hoog en krijgen de meubels een prachtige uitstraling.

Let op!

Ook te verkrijgen in 160 cm breed, deze kost €765,-

Levering

De tv kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Bij zelf ophalen helpen wij u uiteraard met het plaatsen van het meubel op / in uw aanhanger / bus / auto.

Afwerking