Teak tafel met rvs onderstel

 1.500,00

Artikelnummer: 8975 Categorieën: , ,

 

Teak tafel met RVS onderstel

Materiaal: Teak hout
Poten: RVS U-poot
Afwerking: Doorleefd teak

Teak tafel met RVS onderstel van oud gerecycled teak:

Deze eetkamertafel is gemaakt van oud doorleefd teak. Doordat het hout dat gebruikt is gerecycled is, krijgt deze eetkamertafel een sfeervolle uitstraling. De tafel heeft een 4 cm massief blad. De poten van deze tafel zijn van roestvrij staal gemaakt. Deze poten kunnen eenvoudig worden gemonteerd. Door de 3 Dwars planken krijgt het blad een mooie landelijke uitstraling!

Het teak dat gebruikt is bij deze tafel is afkomstig uit oost-Java. Het betreft hier oud gerecycled teak. Teak dat is voorheen is gebruikt voor de bouw van huizen wordt opnieuw bewerkt waarna er meubels van gemaakt worden. Doordat het teak zo oud is, is de kwaliteit erg hoog en krijgen de meubels een prachtige uitstraling.

De hoogte gemeten tot de bovenkant van het blad is 77 cm. De hoogte tot de onderkant van het blad is 73 cm.

Afmetingen:

Wij kunnen deze tafel leveren in de volgende standaard afmetingen:

260 x 100 cm

300 x 100 cm

 

Behandeling:

De tafelbladen zijn standaard onbehandeld. Wij kunnen de tafels behandelen met speciale matte 2 componenten lak waarbij uw tafel volledig kleurloos beschermd is.
Ook kunnen wij de tafel kleuren naar wens van de klant!

Levering:

De tafel kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De tafel wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de tafel eenvoudig ge(de)monteerd kunnen worden, kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

 

Afwerking