Teak eettafel van oud gerecycled teak, 8 cm dik!

 1.650,00

Artikelnummer: 7365 Categorieën: , , ,

Teak eettafel van oud gerecycled teak

Deze eetkamertafel is gemaakt van oud doorleefd teak. Doordat het hout dat gebruikt is gerecycled is, krijgt deze eetkamertafel een sfeervolle uitstraling. De tafel heeft een 8 cm blad.

Het teak dat gebruikt is bij deze eettafel is afkomstig uit oost-Java. Het betreft hier oud gerecycled teak. Teak dat is voorheen is gebruikt voor de bouw van huizen wordt opnieuw bewerkt waarna er meubels van gemaakt worden. Doordat het teak zo oud is, is de kwaliteit erg hoog en krijgen de meubels een prachtige uitstraling.

Korte beschrijving:

Materiaal: Teak hout
Afwerking: Doorleefd teak

Afmetingen:

Lengte: 240 cm
Breedte 100 cm
Dikte: 8 cm

Behandeling

De tafels zijn standaard onbehandeld. Wij kunnen de tafels ook behandelen met speciale matte 2 componenten lak waarbij uw salon tafel volledig kleurloos beschermd is.

 

Levering:
De tafel kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De tafel wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de tafel eenvoudig ge(de)monteerd kunnen worden, kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de tafel op / in uw aanhanger / bus.

Afwerking

Lengte

240 cm

Breedte

100 cm