Set topper!! Eettafel 200 cm + 6x teak pubstoel

 1.250,00

Artikelnummer: 18035 Categorieën: , , , ,

Set topper!! Eettafel 200 cm + 6x teak pubstoel

Materiaal: Teak hout
Poten: 9×9 cm massief teak
Afwerking: Doorleefd teak

Set topper!! Eettafel 200 cm + 6x teak pubstoel

Deze eetkamertafel is gemaakt van oud doorleefd teak. Doordat het hout dat gebruikt is gerecycled is, krijgt deze eetkamertafel een sfeervolle uitstraling. De tafel heeft een 3 cm massief blad met daaronder een teakhouten regel. De poten van deze tafel zijn 9×9 cm (massief). Deze poten kunnen eenvoudig worden gemonteerd.

Het teak dat gebruikt is bij deze tafel is afkomstig uit oost-Java. Het betreft hier oud gerecycled teak. Teak dat is voorheen is gebruikt voor de bouw van huizen wordt opnieuw bewerkt waarna er meubels van gemaakt worden. Doordat het teak zo oud is, is de kwaliteit erg hoog en krijgen de meubels een prachtige uitstraling.

Nu inclusief 6x teak pub stoel van doorleefd teak

Afmetingen en prijzen

Tafel is 200 x 100 cm
Nu aanbiedingsprijs inclusief 6x teak pubstoel normaal €1369,- nu setprijs voor €1250,-

Behandeling:

De tafelbladen zijn standaard onbehandeld. Wij kunnen de tafels behandelen met speciale matte 2 componenten lak waarbij uw tafel volledig kleurloos beschermd is.

Levering:
De tafel kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De tafel wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de tafel eenvoudig ge(de)monteerd kunnen worden, kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de tafel op / in uw aanhanger / bus.

Breedte

100 cm

Lengte

200 cm

Afwerking