Ovale grijze teak tafel met houten kruispoot

 1.250,00 1.350,00

Wissen
Artikelnummer: 10057 Categorieën: , ,

Ovale grijze teak tafel met houten kruispoot

Materiaal: Teak hout

Poten: kruispoot van massief teak
Afwerking: Vergrijsd teak

Ovale grijze teak tafel met houten kruispoot

Deze eetkamertafel is gemaakt van vergrijsd teak. Doordat het hout dat gebruikt is vergrijsd is, krijgt deze eetkamertafel een sfeervolle uitstraling. De tafel heeft een 5 cm massief blad. De kruispoot van deze tafel is massief. Deze poot kan eenvoudig worden gemonteerd.

Het teak dat gebruikt is bij deze tafel is afkomstig uit Oost-Java. Het betreft hier oud gerecycled teak. Teak dat is voorheen is gebruikt voor de bouw van huizen wordt opnieuw bewerkt waarna er meubels van gemaakt worden. Doordat het teak zo oud is, is de kwaliteit erg hoog en krijgen de meubels een prachtige uitstraling.

Afmetingen:

Wij kunnen deze tafel leveren in de volgende standaard afmeting.

210 x 100 cm: €1250,-

240 x 110 cm:  €1350,-

Behandeling

De tafelbladen zijn standaard onbehandeld. Wij kunnen de tafels behandelen met speciale matte 2 componenten lak waarbij uw tafel volledig kleurloos beschermd is.

Ook kunnen wij de tafel kleuren naar wens van de klant!

Levering:

De tafel kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De tafel wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de tafel eenvoudig ge(de)monteerd kunnen worden, kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de tafel op / in uw aanhanger / bus.

 

Afwerking

Lengte

210 cm, 240 cm