Mega grote teak buffetkast / vitrinekast / winkelkast

 3.350,00

Artikelnummer: 7088 Categorieën: ,

Mega grote teak kast ( buffetkast – vitrinekast – winkelkast )

Prijs €3350,-

Materiaal: Oud teak hout
Afmetingen: 260 cm breed, 230 cm hoog, 40/52 cm diep
Type deur: schuifdeur
Aantal delen: 2 deel ( bovenkast / onderkast )

Mega grote teak kast

Deze mega grote teak kast (buffetkast / vitrinekast / winkelkast) is gemaakt van zware kwaliteit oud teak hout. De buffetkast kast heeft onderin gesloten schuifdeuren. Bovenin 3 schuifdeuren met glas en daaronder 5 laden met komgrepen. De laden van deze kast lopen op duurzame metalen geleiders, waardoor de lade soepel open en dicht gaat.
Doordat de buffetkast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben. Bovenin heeft de buffetkast een vitrine gedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden.

Het model van de buffetkast is landelijk en door afwerking geeft dit een warme tint aan uw interieur. De kast past goed in zowel uw woonkamer als keuken.

De kast is gemaakt van volledig massief oud teak hout.

 

Levering:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

 

Afwerking

Afmeting

260 cm