Landelijke witte grutterskast met teak details 200cm

 1.950,00

Witte grutterskast / buffetkast is gemaakt van massief Mahonie en mdf panelen. De buffetkast heeft onderin zowel links als rechts 2 dichte deuren. Daartussen heeft de kast 3 laden die lopen op houten geleiders.

Landelijke witte grutterskast met teak details 200cm

Deze witte grutterskast / buffetkast is gemaakt van massief Mahonie en mdf panelen. De buffetkast heeft onderin zowel links als rechts 2 dichte deuren. Daartussen heeft de kast 3 laden die lopen op houten geleiders. De bolle kleppen draaien bij het openen in de kast. Deze bolle kleppen zijn voorzien van facetgeslepen glas. Tussen de bolle kleppen heeft de kast 4 kleine laden.

In het bovendeel heeft de kast zowel links als rechts 2 deuren die voorzien zijn van facet geslepen glas. Tussen de deuren 3 open vakken.

Doordat de buffetkast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben.

Bovenin heeft de buffetkast een vitrinegedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden.

Korte beschrijving

Materiaal: Mahonie, mdf panelen, teak
Afmetingen: 200 cm breed
Type deur: Scharnierdeur
Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)
Afwerking: Hand geschilderd

Afmetingen:

De witte grutterkast heeft een hoogte van 210 cm. De breedte is 200 cm. Het bovendeel is 30 cm diep en het onderdeel heeft een diepte van 50 cm.

Levering

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Bij zelf ophalen helpen wij u uiteraard met het plaatsen van het meubel op / in uw aanhanger / bus / auto.

Afmeting

200 cm

Afwerking