Landelijke witte buffetkast met 3 schuifdeuren

 1.190,00

Afmeting:
190 cm breed, 220 cm hoog, 40 cm diep

Artikelnummer: 383 Categorieën: , , ,

Landelijke witte buffetkast / vitrinekast / winkelkast met 3 schuifdeuren

Landelijke witte buffetkast / vitrinekast / winkelkast met 3 schuifdeuren
Materiaal: Mahonie en mdf panelen
Afmetingen: 190 cm breed, 220 cm hoog, 40 cm diep
Kleur: Wit / Wit
Type deur: Schuifdeuren
Type grepen: Invallende greep
Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

Landelijke witte buffetkast / vitrinekast / winkelkast met 3 schuifdeuren

Deze buffetkast is gemaakt van massief mahonie hout en mdf panelen. De buffetkast kast heeft onderin 3 gesloten schuifdeuren, bovenin 3 grote schuifdeuren met glas en daartussen 3 laden met invallende greep. De laden van deze kast lopen op duurzame metalen geleiders. Ook de schuifdeuren in het boven- en onderdeel lopen over een metalen rails.

Doordat de buffetkast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben. Bovenin heeft de buffetkast een vitrinegedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden. Ook is de kast in de zijkanten van het bovendeel voorzien van glas waardoor een erg fraai lichtinval ontstaat.

Het model van de buffetkast is landelijk, maar door zijn strakke afwerking past deze kast in vrijwel elk interieur. De kast past goed in zowel een woonkamer als keuken. Doordat de kast gemaakt is van massief hout, is deze kast van zeer hoge kwaliteit.

Prijs:

van €1650,- voor €1190,-

Kleur:

De kast is (op aanvraag) leverbaar in verschillende kleurcombinaties zoals :

Levering:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg).De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst.
Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen u uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Afmeting

190 cm