Landelijke teak buffetkast / vitrinekast 300 cm

 2.650,00

Artikelnummer: 18491 Categorieën: , ,

Landelijke teak buffetkast / vitrinekast 300 cm

Materiaal buffetkast: teak hout, volledig massief oud glad teak hout.

Afmetingen: 100 cm t/m 300 cm breed, 220 cm hoog, 40/52 cm diep

Type deur: scharnierdeur

Aantal delen: 2 deel ( bovenkast / onderkast )

Landelijke teak buffetkast / vitrinekast 300 cm

Deze teak kast (buffetkast / vitrinekast / winkelkast) is gemaakt van zware kwaliteit oud teak hout. De buffetkast kast heeft onderin gesloten schuifdeuren. Bovenin schuifdeuren met glas en daaronder laden met komgrepen. De laden van deze kast lopen op duurzame metalen geleiders, waardoor de lade soepel open en dicht gaat.

De buffetkast in landelijke stijl is gemaakt van volledig massief oud glad teak hout. De breedte bepaald hoe de kast eruit ziet. Hoe groter de kast hoe meer deuren/laden de kast heeft. Doordat de buffetkast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben. Bovenin heeft de buffetkast een vitrine gedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden.

Het model van de buffetkast is landelijk en door afwerking geeft dit een warme tint aan uw interieur. De kast past goed in zowel uw woonkamer als keuken. Bij twijfel bezoek dan zeker de showroom met grote voorraad aan dit type buffetkasten.

Afmetingen en prijzen:

De kast is leverbaar in de volgende breedtes: Zie link

300 cm €2650,-

Levering buffetkast

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Afwerking

Afmeting

300 cm