Landelijke mixed wood vitrinekast 130 cm

 1.550,00

Artikelnummer: 19427 Categorieën: , ,

Landelijke mixed wood vitrinekast 130 cm

Materiaal: mixed wood
Afmetingen : 130 cm breed, 210 cm hoog, 40/50 cm diep
Type deur: schuifdeuren
Aantal delen: 2 delen

Landelijke mixed wood vitrinekast 130 cm

De buffetkast heeft onderin gesloten schuifdeuren. Bovenin schuifdeuren met glas en daaronder laden met komgrepen. De laden van deze kast lopen op duurzame metalen geleiders.
Doordat de buffetkast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben. Bovenin heeft de buffetkast een vitrine gedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden.

Het model van de buffetkast is landelijk en door afwerking geeft dit een warme tint aan uw interieur. De kast past goed in zowel uw woonkamer als keuken.

De kast is gemaakt van volledig massief mixed wood.

Prijs: €1550,-

Levering:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus

Afmeting

130 cm

Afwerking

,