Landelijke handgeschilderde grutterskast / buffetkast 200 cm

 1.550,00

Landelijke handgeschilderde grutterskast / buffetkast 200 cm

Landelijke witte/vergrijsde buffetkast – vitrinekast – winkelkast met bolle kleppen. De naam welke vaak voor de kast gebruikt word is een grutterskast of een bastiaan.

Prijs van €1750,- voor €1550,-

  • Materiaal: mahonie
  • Afmetingen: 200 cm breed, 210 cm hoog, 30/50 cm diep
  • Type deur: Scharnierdeur
  • Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

Hangeschilderde buffetkast

Deze buffetkast is gemaakt van massief mahonie. De kast is handgeschilderd afgewerkt. De kast heeft een vergrijsde look gekregen. Hierdoor krijgt deze kast een mooie vintage uitstraling.

Doordat de buffetkast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben.

Bovenin heeft de buffetkast een vitrine gedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden.

Levering:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Zoek je een ander type witte kast? Kijk dan naar de collectie kasten in de webwinkel of kom eens langs in onze showroom.

Afmeting

200 cm

Afwerking

,