Landelijke grijze winkelkast met schuifdeuren 3-deurs

 1.450,00

Artikelnummer: 16094 Categorieën: ,

Grijze Buffetkast – winkelkast – vitrinekast

Prijs €1450,-

Materiaal: Grenen hout
Kleur: Grijs / Wit
Afmetingen: 180 cm breed, 220 cm hoog, 50 cm diep
Type deur: Schuifdeuren
Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

Landelijke grijs gespoten buffetkastkast met schuifdeuren

De buffetkast is gemaakt van hoge kwaliteit grenen hout met zo weinig mogelijk noesten zodat het spuitwerk super strak is. Deze grijze buffetkast heeft onderin 3 gesloten schuifdeuren, bovenin 3 grote schuifdeuren met glas en daartussen 3 laden. De ruime laden van deze kast lopen op duurzame metalen geleiders. Ook de schuifdeuren in het boven- en onderdeel lopen over een metalen rails.

Doordat de buffetkast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een super grote opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben. Bovenin heeft de buffetkast een vitrine gedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden. Ook is de kast in de zijkanten van het bovendeel voorzien van glas waardoor een erg fraai lichtinval ontstaat.

Het model van de buffetkast is landelijk, maar door zijn strakke afwerking past deze kast in vrijwel elk interieur. De kast past goed in zowel een woonkamer als keuken. Doordat de kast gemaakt is van massief hout, is deze kast van zeer hoge kwaliteit.

De kast is ook te verkrijgen in 4-deurs
Tevens als witte variant, 3-deurs of 4-deurs

Levering:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Afmeting

180 cm

Afwerking

,