Landelijke grijze buffetkast – 225 cm breed

 2.850,00

Artikelnummer: 8440 Categorieën: , , ,

Landelijke grijze buffetkast (gespoten)

Materiaal: Grenen
Afmetingen: 225 cm breed
Type deur: Scharnierdeur en schuifdeur
Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

Landelijke grijze buffetkast ( top kwaliteit )

Deze grijze buffetkast is gemaakt van massief grenen hout. Het hout is in een grijze kleur gespoten, zodat de kleur laag super glad en strak wordt. De buffetkast heeft onderin zowel links als rechts 3 ruime laden. Daartussen heeft de kast 2 schuifdeuren die hangen in een zware kwaliteit metalen geleidersysteem. De 6 laden beschikken over een duurzaam softclose systeem waardoor een lade altijd gecontroleerd gesloten word.

In het bovendeel heeft de kast zowel links als rechts 2 scharnierdeuren die voorzien zijn van glas. Tussen de 2 scharnierdeuren bevinden zich 2 schuifdeuren welke net als in de onderkast hangen in een zware kwaliteit metalen geleidersysteem. Onder de 4 deuren bevinden zich ook nog eens 4 ruime laden die ook beschikken over de duurzame softclose geleiders.

Doordat de grijze buffetkast onderin volledig beschikt over gesloten deuren en laden is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben.

Bovenin heeft de buffetkast een vitrine gedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden. Doordat het vitrine gedeelte aan de allebei de zijkanten beschikt over glas, wordt er een ruimtelijk gevoel gecreëerd door de extra licht inval.

Afmetingen:

Deze grijze buffetkast heeft een breedte en hoogte van 225 cm. De diepte van deze buffetkast is 45 cm.

Levering:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

 

Afwerking

,

Afmeting

225 cm