Aanbieding!! Blauwe grutterskast Bastiaan 300 cm

 1.950,00

Grutterskast Bastiaan 300 cm

Prijs: normaal €4450,- nu showmodel voor €1950,- incl bezorging 

Materiaal: Mahonie, mdf panelen
Afmetingen: 300 cm breed, 210 cm hoog, 40/50 cm diep
Type deur: Scharnierdeur
Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

Gespoten buffetkast ( grutterskast )

Deze buffetkast is gemaakt van massief Mahonie en mdf panelen. Het kwalitatieve mahoniehout is gespoten met een grijze verf waardoor deze kast landelijke uitstraling krijgt. De buffetkast heeft onderin 2 dichte deuren. Daartussen heeft de kast  ruime laden die glijden in duurzame metalen geleiders. De bolle kleppen draaien bij het openen in de kast. Deze bolle kleppen zijn voorzien van facet-geslepen glas.

In het bovendeel heeft de kast deuren die voorzien zijn van facet geslepen glas.

Doordat de buffetkast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben.

Bovenin heeft de buffetkast een vitrine gedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden.

Afmetingen:

De kast heeft een hoogte van 210 cm. De breedte is 300 cm. Het bovendeel is 40 cm diep en het onderdeel heeft een diepte van 50 cm.

Levering:

De kast kan gratis door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

 

Afwerking

Afmeting

300 cm