Grote teak grutterskast

 2.350,00

Artikelnummer: 3968 Categorieën: , ,

Grote teak grutterskast ( vitrinekast – buffetkast – winkelkast )

Prijs €2350,-

Materiaal: Oud teak hout
Afmetingen: 240 cm breed, 220 cm hoog, 35/57 cm diep
Type deur: Schuifdeur
Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

Grote teak grutterskast

Deze teak grutterskast is gemaakt van massief oud teak hout. Het hout heeft een oude warme uitstraling. De kast heeft onderin zowel links als rechts 4 dichte schuifdeuren met daar tussen 3 ruime opbergladen. De bolle kleppen draaien bij het openen omhoog door middel van een scharnier. Tussen de bolle kleppen zitten een aantal kleine laden en open vakjes.
In het bovendeel heeft de kast zowel links als rechts 2 dichte deuren, daartussen een open vak met 2 planken. In tegenstelling tot andere grutterskasten is deze kast gemaakt voor extra opbergruimte. Doordat de buffetkast zowel bovenin als onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben.

Levering:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Afmeting

230 cm