Bastiaan 230 cm – grutterskast 230 cm breed handgeschilderd

 1.490,00

Leverbaar vanaf midden oktober!

Bastiaan – Landelijke wit geschilderde buffetkast – vitrinekast – winkelkast met bolle kleppen ( grutterskast )

  • Materiaal: Mahonie/mdf
  • Afmetingen: 230 cm breed, 210 cm hoog, 30/50 cm diep
  • Type deur: Scharnierdeur
  • Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

Witte grutterskast handgeschilderde afwerking! Model Bastiaan 230 cm

Landelijke wit handgeschilderde buffetkast – vitrinekast – winkelkast met bolle kleppen. De naam welke vaak voor de kast gebruikt word is een grutterskast of een Bastiaan.

Prijs 

  • Materiaal: Mahonie/mdf
  • Afmetingen: 230 cm breed, 210 cm hoog, 30/50 cm diep
  • Type deur: Scharnierdeur
  • Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

handgeschilderde witte buffetkast ( grutterskast )

Deze buffetkast is gemaakt van massief Mahonie en mdf panelen. De kast is geschilderd met een witte verf waardoor de kast een authentiek en landelijk uiterlijk krijgt. De buffetkast heeft onderin zowel links als rechts dichte deuren. Daartussen heeft de kast 3 ruime laden die lopen op houten geleiders. De bolle kleppen draaien bij het openen in de kast. Tussen de bolle kleppen heeft de kast 4 kleine laden. In het bovendeel heeft de kast zowel links als rechts  deuren die voorzien zijn van glas. Tussen de deuren 3 open vakken.

Doordat de buffetkast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben.

Bovenin heeft de buffetkast een vitrine gedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden.

Prijs van €1790,- voor €1490,-

Afmetingen Bastiaan wit:

De witte handgeschilderde kast heeft een hoogte van 210 cm. De breedte is 230 cm. Het bovendeel is 30 cm diep en het onderdeel heeft een diepte van 50 cm.

Deze kast is ook leverbaar in de maten 150 cm 200 cm en 300 cm.

Levering:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Zoek je een ander type witte kast? Kijk dan naar de collectie witte kasten in de webwinkel of kom eens langs in onze showroom.

 

Afwerking

Afmeting

230 cm

    Andere suggesties…