Landelijk witte 4 deurs vitrinekast

 1.350,00

winkelkast met ruitjes

Artikelnummer: 623 Categorieën: , , ,

Landelijke witte vitrinekast ( hand geschilderd )

Materiaal: Mahonie, mdf panelen
Afmetingen: 200 cm breed, 210 cm hoog, 40/52 cm diep
Type deur: Scharnierdeur
Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

Landelijke witte vitrinekast ( hand geschilderd )

Deze kast is gemaakt van massief Mahonie en mdf panelen. Het kwaliteit mahonie hout is overgeschilderd met een matte witte verf waardoor de kast een landelijke uitstraling krijgt.

De onderkast van deze vitrinekast heeft onderin 4 dichte deuren. Daarboven heeft de kast 4 ruime laden die lopen op houten geleiders. Achter de linker en midden deur bevindt zich een diepe opbergruimte. achter de rechter deur bevindt zich nog een diepe opbergruimte. De 2 ruimtes zijn gescheiden zodat de spullen apart van elkaar kunnen worden opgeborgen en het geheel overzichtelijk blijft.

In het bovendeel heeft de vitrinekast 4 scharnierdeuren die voorzien zijn van facet geslepen glas. Ook de bovenkast is opgedeeld in 2 gedeeltes. Achter de linker en midden deur bevindt zich één groot compartiment wat zich ideaal leent voor het tonen van bijvoorbeeld servies of kunst.

Doordat de vitrinekast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben.

Afmetingen:

De kast heeft een hoogte van 210 cm. De breedte is 200 cm. Het bovendeel is 40 cm diep en het onderdeel heeft een diepte van 52 cm.

Levering:

De kast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus

Afmeting

200 cm