Grote zwarte vitrinekast 300 cm

 3.950,00

Artikelnummer: 18269 Categorieën: , ,

Grote zwarte vitrinekast 300 cm

Materiaal: Mahonie, mdf panelen
Afmetingen: 300 cm breed
Kleur: buiten: zwart, binnen: wit
Type deur: Schuifdeuren
Type grepen: komgrepen
Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

Grote zwarte vitrinekast 300 cm

Deze strakke winkelkast is gemaakt van Mahonie en mdf panelen. Deze strakke kast heeft onderin gesloten schuifdeuren, bovenin grote schuifdeuren met glas en daartussen laden met komgrepen. De laden van deze kast lopen op duurzame metalen geleiders. Ook de schuifdeuren in het boven- en onderdeel lopen over een metalen rails.

Doordat de kast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben. Bovenin heeft de kast een vitrinegedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden.

De buffetkast heeft een strakke moderne uitstraling en past goed in zowel uw woonkamer als keuken. Zeer hoge kwaliteit kast!

Afmetingen:

De kast is leverbaar in de volgende afmeting:

Hoogte x Breedte x Diepte

240 x 300 x 40/50

Overige afmetingen op aanvraag

Levering:

De kast kan voor €50,- op route door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus

Afmeting

300 cm

Afwerking