Teak buffetkast / grutterskast 200 cm oud doorleefd hout

 2.550,00

Artikelnummer: 16801 Categorieën: , ,

Een prachtige teak grutterskast van 200cm. Te gebruiken als vitrinekast, buffetkast of winkelkast.

Prijs: €2550,-
Materiaal: Oud teak hout
Afmetingen: 200 cm breed, 215 cm hoog, 30/50 cm diep
Type deur: Scharnierdeur
Aantal delen: 2 delen (bovenkast / onderkast)

Ook te verkrijgen in 150 cm

Andere afmetingen ook mogelijk

Grote teak grutterskast / buffetkast

Deze teak grutterskast is gemaakt van massief oud teak hout. Het hout heeft een doorleefde uitstraling. De kast heeft onderin zowel links als rechts 4 dichte deuren met daar tussen 3 ruime opbergladen. De bolle kleppen draaien bij het openen omhoog door middel van een scharnier. In het bovendeel heeft de kast zowel links als rechts 2 deuren die voorzien zijn van glas, daartussen een open vak met 2 planken. De gehele bovenkast is vitrine gedeelte waarin bijvoorbeeld servies of andere spullen getoond kunnen worden. Doordat de buffetkast onderin een gedeelte heeft met gesloten deuren is dit een ideale opbergruimte voor spullen die u uit het zicht wilt hebben.

Levering kast

De teak grutterskast kan voor €50,- bezorgkosten door heel Nederland geleverd worden (m.u.v. de eilanden, Zeeland en Limburg). De kast wordt (indien begane grond of per lift bereikbaar) ook voor u op de gewenste plek geplaatst. Bezorging vindt over het algemeen plaats binnen 14 dagen na bestelling.

Doordat de kast uit 2-delen bestaat kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de kast op / in uw aanhanger / bus.

Story Landelijk Wonen in Gieten

Afmeting

200 cm

Afwerking